Nacht kleding

Always wear cute nightwear to bed. You’ll never know who you will meet in your dreams.
Nachtkleding, misschien wel één van de meest onderschatte kledingstukken. Vaak trekken we voor het gemak een verfrommeld, oud shirt over ons hoofd heen en duiken we het bed in. Maar wist je dat het jouw zelfvertrouwen een enorme boost geeft als je een iets sexier, eleganter outfitje aantrekt voor het slapengaan? Besides that… Je doet jouw vriend of vriendin er natuurlijk ook een super groot plezier mee… :-)

Self confidence is the best outfit. Rock it. Own it.

I love shopping for things online. Because when they arrive, it’s like a present to me… from me.
Nachtkleding is een perfect item om jezelf cadeau te doen: je voelt je er extra vrouwelijk door én je kan er als een roosje in slapen. Een goede nachtrust is belangrijk, want het geeft je overdag extra power om te kunnen shinen. Neem dus gauw een kijkje in onze collectie & do yourself that favor!

Let us help each other out!

  • Jouw werk in onze winkels?
    Wij zijn altijd op zoek naar de vetste fashion items en dus ook naar nieuw aanstormend talent! Vertegenwoordig jij een tof merk en lijkt het je leuk om een nieuw label of item(s) via ons te lanceren? Stuur dan een email naar contact@mkfashion.nl en wie weet ligt jouw collectie straks bij ons in de winkel. Hoe awesome zou dat zijn?!
  • Blogger?
    Ben jij een blogger en heb je meer dan 5.000 volgers (you go girlll)? Word jij enthousiast van het idee om met ons samen te werken? Wij wel! Stuur gauw een email naar contact@mkfashion.nl om hierover verder te kletsen.
  • Op zoek naar de leukste stageplek allertijden?
    Ben jij op zoek naar een droomstage? Dan zit je bij MK Fashion aan het juiste adres! MK Fashion blijft groeien en ons team dus ook. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste grafische, marketing en PR stagiaires om ons fashion team te versterken. Jouw sollicitatie is dan ook meer dan welkom! Stuur dus gauw jouw CV, motivatie en een leuke foto van jezelf naar contact@mkfashion.nl

Filter op:

Merken
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon