Vesten

Vesten… Heerlijk ter vervanging van de jas op een koele zomeravond, maar ook heerlijk om mee op te warmen in de winter (bij de kachel met een hot chocolat!). Met een vest kan je alle kanten en het chille is dat je het overal overheen kan dragen. Dat prachtige zomerblouseje of die waanzinnige top kan je in de winter met een warm vest eroverheen dus nog steeds showen. Zelfs dat zomerjurkje kan je nog aan als je er een wat langer, oversized vest overheen draagt. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij de vesten van Reinders; wedden dat ze jou awesome staan?

Showing 1 - 3 of 3 items

Ken je dat: heb je eindelijk het mooiste, heerlijkste, warmste, wollen vest ooit gevonden, kriebelt het like hell. Well, no worries babe! Hieronder sommen wij een aantal tips voor jou op om aan dat gekriebel een eind te maken!
1. Stop je wollen vest of trui in de vriezer!
Maak het kledingstuk helemaal nat en leg het voor een nachtje in de vriezer. Haal het de volgende dag uit de vriezer en laat het goed ontdooien. But be careful(!): buig het vooral niet totdat het helemaal is ontdooid, omdat het anders kan breken! Probeer dus je geduld te bewaren tot het ontdooid én droog is.
2. Heb je geen vriezer? Was het met azijn!
Een kind kan de was doen: gooi er wat azijn bij en je bent van het gekriebel af.
3. Heb je geen vriezer en geen azijn? Gebruik dan wat conditioner!
Ja, echt, gewoon die conditioner die je normaal gesproken voor je haar gebruikt. Kneed na het wassen van het vest wat conditioner in je kledingstuk – als het nog nat is – en laat het een minuut of 30 intrekken. Druk het er na die tijd zo goed mogelijk uit en laat het een dagje drogen. Let op: gebruik voor het drogen geen föhn; hierdoor gaan de wollenvezels weer jeuken en ben je terug bij af. So have a little patience en laat het op de natuurlijke manier drogen.

I don’t mind not being cool; I wear a cardigan.

Filter op:

Merken
Meer less
Prijs
35 36
Maat
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon