Shorts

Ben jij ook iedere zomer weer dagenlang stad en land aan het afstruinen naar dé perfecte short? Well, we’ve got some good news for you: dat hoeft niet meer! MK Fashion heeft hét shortje dat je zoekt; vrouwelijk, sexy, maar niet te kort. Zo kun jij dus mooi jouw killer legs met de wereld delen en er tegelijkertijd nog steeds heel classy en stijlvol uitzien. We hebben shorts  in verschillende soorten stofjes, kleurtjes en motiefjes. Ben jij er al uit welke jij komende zomer gaat dragen?

Showing 1 - 13 of 13 items

Try something different!
The perfect shorts are always important. Wist je dat je een short ook prima in de winter kan dragen? Het klinkt misschien als een no go, maar celebraties laten al jaren zien dat je er met een short ook op koude dagen waanzinnig uit kan zien! Hoe? Well, het meest voor de hand liggende antwoord is natuurlijk een goed paar zwarte panty’s. Maar… Als je wat extra touch aan je outfit wilt geven, zijn er ook andere opties. Combineer je short bijvoorbeeld met over-the-knee laarzen. Wedden dat je met deze outfit vette indruk maakt?

Do it yourself!
Wist jij dat je in slechts 3 stappen ook super easy zelf een short kan maken? Gewoon supersimpel, van een paar oude jeans. Volg de stappen hieronder & you’re ready to rock your own shorts!

  1. Lengte bepalen.
    Trek de broek aan en bepaal hoe kort je jouw short wilt. Ga je voor kort of net boven de knie? Your choice! Teken de gewenste lengte af op de broek.
  2. Knippen.
    Leg je broek zo plat mogelijk neer op tafel en knip de rechterpijp af. Klap de broek dubbel en knip op dezelfde hoogte ook de linkerpijp af. *Tip: korter knippen kan altijd nog, langer niet…
  3. Randje.
    Trek het broekje aan en sla het randje 2x om. Strijk het randje daarna plat, of zet het met een steekje vast op de binnenbeen- en buitenbeennaad.

Et voilá!

PS Behoefte aan nog meer leuke voorbeeldjes? Klik rechtsboven op het tabblad ‘inspiratie’!

Filter op:

Merken
Meer less
Prijs
14 72
Maat
Meer less
Broekmaat
Meer less
Kleur
Meer less
Materiaal
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon