Joggingsuits

May your clothes be comfy, your coffee be strong and your Monday be short.
Diegene die de joggingsuit heeft uitgevonden is een ware held! Het zit heerlijk comfy en super zacht, maar is at the same time een echt fashion statement. Sommige suits zijn ook geschikt om in te sporten; altijd fijn om er tijdens het sporten stijlvol uit te zien. Wil jij ook zo’n chill pakkie en er tegelijktijdig waanzinnig uitzien? Kijk gauw bij onze collectie! Wedden dat je de knalkleuren van Reinders fantastisch gaat vinden?

A woman is never sexier than when she is comfortable in her clothes.

Showing 1 - 2 of 2 items

Fashion history
Joggingsuits (ook wel tracksuits of warmup-suit genoemd) zijn in de loop der tijd steeds populairder geworden. Vroeger werden ze met name in de sport veel gebruikt en later werd het een trend in de music scene; vooral door rapper Jay Z en natuurlijk de Sporty Spice van de Spice Girls werden de pakken eind jaren 90 een vette hype. Tegenwoordig zien we celebraties steeds vaker op straat verschijnen in zo’n heerlijk pak. Kim Kardashian en Rihanna worden er bijvoorbeeld regelmatig in gespot. En wij kunnen ze geen ongelijk geven: joggingsuits zijn fantastisch!

MKfashion Home Party
Wist je dat je naast het online en offline shoppen bij MKfashion nu ook een mode party bij jou thuis kan organiseren?! Yes, seriously! Tijdens deze party inspireren we jullie op het gebied van mode, beauty en de trends van het seizoen. Onder het genot van een hapje en een drankje geven wij je styling tips en je kan heerlijk shoppen om je garderobe helemaal compleet te maken. En, last but definitely not least: iedereen gaat naar huis met een fantastische goodiebag!

Dus… Heb jij binnenkort een vrijgezellenfeest, een ladiesnight, organiseer jij voor iemand een verrassingsfeest of wil je gewoon graag het leven vieren? Neem dan contact op met Mellanie (0628648086) of Karin (0651182732). Mailen kan ook, naar: contact@mkfashion.nl
See you soon! :-)

Life is a party. Dress for it.

Filter op:

Categorie
Meer less
Merken
Meer less
Prijs
46 70
Maat
Meer less
Kleur
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon