Blouses

Een blouseje is een waanzinnig item, voor iedereen! Ga jij graag voor een stoere look, dan is een denim blouseje echt wat voor jou. Ben jij meer een meisje-meisje, kies dan voor een blouse met een hoge hals en strikjes, zoals bijvoorbeeld die van Josh-V. Heb je een zakelijke afspraak? Dan kan je het beste voor klassiek zwart of wit gaan. Bij MK Fashion hebben wij een groot assortiment aan blousejes; zo is er voor alle fashionista’s onder ons wat wils!

If you can’t stop thinking about it… Buy it.

Showing 1 - 5 of 5 items

Oneindig veel combinaties…
If in doubt, anything looks good in a white shirt – Victoria Beckham.
De klassieke witte blouse is een item dat we ieder jaar weer terug zien komen op de catwalk en bij celebraties. Boring? Echt niet! Wist je dat je het eindeloos kan combineren? Hieronder geven wij jou alvast wat tips om een beetje inspiratie op te doen…

 • Casual.
  Draag er mooie skinny jeans onder en een paar killer heels…
 • Sportief.
  Wil je niet gelijk een zakelijke uitstraling met een witte blouse? Dat hoeft ook niet! Draag er een paar vette sneakers onder en trek een oversized vest erover aan & you’re ready to rock!
 • Formeel.
  Wil jij wel die zakelijke look? Trek er een mooie pantalon onder en je ziet eruit als een echte business woman.
 • Laagjes.
  Wist je dat een witte blouse ook hét perfecte item is om te combineren met meerdere laagjes? Dit maakt dat de blouse ook ideaal is om in de winter te dragen. Gooi er een sweater, cardigan of poncho overheen en jij bent klaar voor de koude dagen.
 • Overdag a lady, ’s avonds a party animal.
  Het fijne aan de witte blouse is dat je er alle kanten mee op kan. Ga je van je werk door naar een feestje? Doe ’s avonds dan gewoon wat extra knoopjes open, stop hem speels in je high-waist broek of draai er een knoop in. Et voilá: jij bent klaar voor een avondje uit!

Filter op:

Merken
Meer less
Prijs
23 48
Maat
Meer less
Kleur
Meer less
Materiaal
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon