Winterjassen

Wij weten hoe lastig het is om de perfecte winterjas te vinden. De perfecte winterjas moet natuurlijk warm zijn, maar je wilt er niet als een eskimo uitzien; een beetje fashionable zou fijn zijn. Om je wat te helpen bij deze zoektocht, hebben wij een collectie samengesteld waarvan wij zéker weten dat er wat voor je tussen zit. Neem dus gauw een kijkje bij onze collectie en shop de coat die bij jou past!

Wij zijn heel benieuwd welke jas jou deze winter warm mag houden... Post je een leuk fotootje op insta?

Be careful…
Een winterjas is vaak een grote uitgave en dus wil je graag dat de jas zo lang mogelijk meegaat. Hieronder onze 5 gouden tips!

 • Wollen winterjas.
  Een wollen winterjas is erg lastig om zelf te wassen; de wasmachine doet ‘m zeker geen goed en het zelf doen kost ontzettend veel tijd. Wat moet je er dan wel mee doen? Well, it’s simple: bespaar jezelf de moeite en breng de jas naar de stomerij! Het kost wat, maar levert je ook heel veel op.
 • Kasjmier winterjas.
  Kasjmier is een natuurproduct en zorgt er uit zichzelf al voor dat het schoon blijft. Wassen is dus eigenlijk niet nodig; de jas even buiten luchten is voldoende. Zorg er wel voor dat als je de jas opbergt tijdens de zomermaanden, je de jas liggend bewaard. Het liefst in een doos gewikkeld met papier.
 • Gewatteerde jas.
  Hoe ideaal: deze jas kan je dus gewoon in de wasmachine gooien én zelfs in de droger. Was ‘m wel op maximaal 40 graden en gooi er in de droogtrommel wat tennisballen bij. Huh, tennisballen? Yes, je hebt het goed gehoord! Tennisballen kloppen de inhoud van de jas weer op.
 • Faux fur jas.
  Ode aan de neppe bontjas! Deze jas kun je, in tegenstelling tot een echte bontjas, gewoon in de wasmachine stoppen. De droogtrommel vindt’ie daarentegen niet zo’n succes, dus laat hem rustig in de lucht drogen.

Muts… ☺
Mooie jas en een warm lijf, maar nog steeds bevroren oren? Combineer je nieuwe winterjas met één van onze heerlijke mutsen van Reinders!

Filter op:

Merken
Meer less
Maat
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon