Sweaters

We simply loooove sweaters! Niets is lekkerder dan in de winter wegkruipen in je dikke trui op de bank, genietend van een cheesy chickflick op netflix. Maar een trui kan ook zeker catwalk waardig zijn. Draag ‘m off shoulder voor een sexy look, of koop een wat langere trui die je als jurk kan dragen. We hebben nu een aantal super toffe knitted sweaters van Reinders in onze collectie die daar perfect voor zijn! Ga jij liever voor een wat stoerdere look? Dan is een hoodie echt wat voor jou. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij ons merk Nikkie; we weten zeker dat je verliefd zult zijn!

Showing 1 - 1 of 1 item

Who said money can’t buy happiness simply didn’t know where to go shopping.
Bij een trui wordt vaak gedacht aan een saai, vormloos item. Niets is minder waar! Vroeger was de trui inderdaad voornamelijk een praktisch kledingstuk om je lekker warm te houden, maar tegenwoordig is de trui helemaal hot. Zo heeft Nikkie bijvoorbeeld toffe truien met teksten erop, waar je echt een statement mee maakt.

Hieronder nog 6 andere redenen om jou te overtuigen waarom truien fantastisch zijn:

  1. Okay, ’n inkoppertje maar o’zo waar: je hebt het nooit meer koud! Truien zijn lekker warm en zorgen ervoor dat jij die koude wintermaanden gemakkelijk doorstaat. Ode aan de trui!
  2. Je bespaart energie! Dat klinkt misschien saai, maar hoe relaxed is het als je aan het einde van de maand geld overhoudt om nóg een trui te kunnen kopen? Dus: trek die trui aan en zet je verwarming wat lager.
  3. Het is comfyyy. Truien zitten gewoon heerlijk! Ze zijn comfortabel en zacht en zorgen ervoor dat je je lekker vrij kan bewegen. En: met een fluffy trui heb je ook nog eens een enorm hoog knuffelgehalte.
  4. Een trui kan altijd en is trendy! Een trui kan ieder seizoen en is overal mee te combineren; een broek, een panty, een rok… Fantastisch toch?!
  5. Truien zorgen voor gezelligheid! Truien zijn zo gezellig dat er sinds kort zelfs een warmetruiendag is georganiseerd (onder het motto: verwarm jezelf, niet de wereld), waarop we met zijn allen de verwarming wat lager zetten en bij elkaar gaan zitten. Lekker knus, toch?

Filter op:

Merken
Meer less
Prijs
31 32
Maat
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon