Jurken

Happiness is… the perfect dress! Welk mode meisje wordt er nou niet blij van deze prachtige jurken? Wij in ieder geval wel! Met een jurkje is jouw outfit in één keer klaar en stijlvol. Heb je een vet feest, een chique diner, of ga je met vriendinnen het terras op? Josh V heeft voor iedere gelegenheid dat wat je zoekt!
Bij MK Fashion hebben wij voor al jouw uitjes de perfecte jurkjes. Neem eens een kijkje in onze ruime collectie en shop de jurk die bij jou past!

Because every woman deserves a perfect dress. You’re worth it girl! <3

Showing 1 - 16 of 16 items

Make some heads turn!
Niets is zo elegant als een vrouw in een jurk. Bij MK Fashion snappen we dat je er iedere dag weer glamorous wilt uitzien. Daarom hebben we in onze shop heel veel verschillende soorten jurken, waardoor je iedere dag verzekerd bent van een stunning outfit. Combineer het met een paar van onze sneakers om je outfit wat stoerder te maken, of juist met een paar hakken voor 100% elegantie.

Every day is a fashion show and the world is a runway. So always dress your best and walk with confidence.

Ken je klassiekers
Sommige jurken zijn niet meer van de catwalk weg te denken, zoals de little black dress (LBD). Dit jurkje behoort al meer dan een eeuw tot één van de populairste jurkjes, wow! Mocht deze klassieker dus nog geen onderdeel uitmaken van jouw garderobe, shop er dan gauw eentje bij ons! Die van Nikkie zullen jou fanatisch staan.

MK Fashion Beuningen
Wist jij dat wij naast onze online shop ook een winkel in Beuningen hebben? Mocht je toevallig in de buurt zijn, loop gezellig even bij ons binnen @ Schoolstraat 3! Behalve jurken hebben we ook nog heel veel andere geweldige items die je zeker even moet proberen…

Filter op:

Merken
Meer less
Prijs
28 93
Maat
Meer less
Kleur
Meer less
Materiaal
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon