T-shirts

T-shirts zijn er in alle vormen en maten en daarvan heb je er dus nooit genoeg! Een t-shirt kan iedere dag en voor elke gelegenheid; je outfit is altijd on point en je slaat er nooit de plank mee mis. Van super basic, tot een uniek motiefje of een pakkende quote. Heb je bijvoorbeeld de te gekke shirts met teksten van Nikkie al gezien? Daarmee ben jij sowieso Hotter than Hell!

I’m not a shopaholic. I’m helping the economy.
Shopaholics zijn echte wereldverbeteraars, dus draag een steentje bij aan de economie en koop één van onze te gekke t-shirts!

Showing 1 - 5 of 5 items

Wist je dat…

  • The perfect white tee al jaren een begrip is en wij er daar een ook paar van in onze collectie hebben? Casual, een tikkeltje nonchalant, maar toch heel stijlvol.
  • Een t-shirt met een turtle neck op dit moment helemaal hot is? Dit is een shirt met een klein kolletje, die je outfit net wat speelser en nonchalanter maakt.
  • De crop top een item is dat we ook steeds vaker op straat zien verschijnen? Dit is een shirtje die net ietsje korter is, waardoor je een klein stukje van je buik ziet. Wil jij ook een crop top maar wil je jouw buik liever bedekt laten, combineer ‘m dan met een high-waist jeans!
  • Je jouw outfit een boost kan geven door onderin je t-shirt een knoopje te leggen?
  • Het super leuk staat als je een basic shirtje een maatje groter koopt en in je broek draagt, voor een nonchalante boyfriend look? Een oversized shirt kan je ook als jurkje dragen!
  • Ruffles nu helemaal in zijn en wij daar ook te gekke shirtjes van hebben?
  • Je mannen en vrouwen helemaal wild maakt door je shirt off shoulder te dragen? (Try it; you are warned babe :-))

Accessories are like vitamins to fashion
Een outfit is natuurlijk niet af zonder accessoires. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze waanzinnige sjaals, die jouw look nét dat beetje extra geven. En heb je de prachtige kettinkjes van Josh V al gezien? Draag deze boven een mooi t-shirt met een wat diepere v-hals en jij ziet er stunning uit.

Filter op:

Merken
Meer less
Prijs
15 39
Maat
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon