Rokken

Killer skirt, deadly legs… Een rokje maakt elke vrouw sexy en zorgt nét voor dat extra beetje zelfvertrouwen; in een rokje worden je vrouwelijke vormen benadrukt en zie je er altijd stunning uit. Zoek je een zomers, speels rokje voor op warmere dagen? Ga je party crashen en heb je een verpletterende outfit nodig? Of zoek je juist wat klassieks voor een afspraak op je werk? MK Fashion has got it all! Kijk bijvoorbeeld eens bij de rokjes van Nikkie of Josh V; zij hebben fantastische items voor jou.

Showing 1 - 24 of 30 items

Go get that skirt!

Rokjes zijn er in alle soorten en maten. Een mini rokje, een spijkerrok, leren-, koker-, plooi-, we kunnen hier nog oneindig veel pagina’s vullen, maar veel leuker is het als je zelf even een kijkje neemt in onze waanzinnige collectie! En weet je wat het fijne is aan een rokje? Het kan ieder seizoen en zo kan jij dus het hele jaar door vol zelfvertrouwen de deur uit! Kies het rokje dat bij jou past en post een leuke foto op insta, zodat ook wij van jouw outfit kunnen meegenieten.

Curves?

We love curves; het maakt ons vrouwelijk en het is iets om trots op te zijn! Toch zijn er vrouwen die het lastig vinden om een rokje te dragen, omdat ze zich er niet helemaal comfortabel in voelen. Omdat wij vinden dat iedere vrouw haar booty vol trots zou moeten kunnen showen, geven wij hier wat tips om al deze ladies een boost met zelfvertrouwen te geven:

  • Zwart kleedt af; het laat je benen langer en slanker lijken.
  • Trek één van onze toffe jasjes met schoudervulling aan; dit zorgt ervoor dat de focus op een ander gedeelte van je lichaam ligt.
  • Draag een paar mooie pumps onder je rokje, waardoor je heupen langer en slanker lijken.
  • Draag een wat langer topje die over je heupen heen valt. Een A-lijn doet het altijd goed!

Maar, het allerbelangrijkste is dat je trots bent op jezelf en je lichaam! Love yourself, you are gorgeous girl!

Filter op:

Merken
Meer less
Prijs
15 73
Maat
Meer less
Kleur
Meer less
Materiaal
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon