Jumpsuits

De jumpsuit is helemaal hot en niet meer weg te denken. Wat we deze zomer steeds vaker voorbij zien komen is de jumpsuit met korte pijpen, ook wel playsuit genoemd. De playsuit geeft je de perfecte uitstraling, namelijk: lief, charmant en super sexy. Ga je op stap? Combineer het met een paar hakken om wat hoofden op hol te slaan. Houd je het liever wat stoerder, of ga je naar je werk? Doe er dan een paar sneakertjes onder en gooi er een jasje over.

Life isn’t perfect, but your outfit can be…
De jumpsuit is misschien wel één van de meest fantastische uitvindingen ever: je hoeft niet lang voor je kledingkast te staan twijfelen over welke kledingstukken bijelkaar passen én je ziet er in één seconde fantastisch uit! Ideaal, want we hebben het allemaal mega druk en dus niet veel tijd, maar willen wel goed voor de dag komen.

Wist je dat de ‘jumpsuit’ zijn naam dankt aan de letterlijke betekenis? De roots van de jumpsuit liggen namelijk bij parachutisten en skydivers. ¬Really? Yes, really! De jumpsuit werd in de fashionwereld in het begin dan ook niet zo goed ontvangen, maar is in de loop van de tijd een stuk stijlvoller en sexier geworden en is nu niet meer weg te denken.

Go and get it girl!
Heb jij er nog geen? Neem dan gauw een kijkje bij onze collectie en shop vandaag nog de jumpsuit die bij jou past! Wij snappen dat je niet kan wachten om ‘m aan te trekken en erin te kunnen shinen, dus zorgen wij ervoor dat’ie zo snel mogelijk bij jou op de deurmat ligt. Meestal is dat al binnen 1 tot 2 werkdagen! Natuurlijk hopen wij dat je super blij bent met de jumpsuit, maar is hij uiteindelijk toch niet helemaal zoals je had verwacht? No worries! Binnen 14 werkdagen mag je hem altijd gewoon weer retourneren, zonder dat je daar een reden voor hoeft op te geven.

My favorite emails are the ones that tell me my order has been shipped.

Filter op:

Merken
Meer less
Maat
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon