Tops

Lange mouwen, korte mouwen, strapless, crop tops, kant, bodies, cross overs, ruffles, knits, turtle necks, basics, motiefjes… Tops zijn er in eindeloos veel variaties en het goede nieuws is: MK Fashion heeft het allemaal! Neem gauw een kijkje bij onze waanzinnige collectie en shop de top die bij jou past!

*Gouden tip: heb je een vette party op de planning staan en ben je op zoek naar een stunning outfit? Kijk dan zeker even bij de tops van Reinders. Wedden dat deze jou fantastisch zullen staan?

Showing 1 - 24 of 31 items

Fashion facts die je altijd al had willen weten…

  1. Een kledingstuk moet tussen de 20 en de 100 jaar oud zijn voordat we het vintage mogen noemen.
  2. Baby’s lijken in de fashion business helemaal hot te zijn tegenwoordig; het ene topmodel is nog niet bevallen, of een andere kondigt alweer de komst van een kleine spruit aan. Toch is dat niet alleen maar van deze tijd. In de 15e eeuw al werd een zwangere buik zelfs gezien als fashion statement. Het werd zelfs zo’n grote hype dat vrouwen deden alsof ze zwanger waren door kussens onder hun kleding te dragen! Nee, geen grap!
  3. Tot aan de 19e eeuw bestonden er helemaal geen modellen. Designers demonstreerden hun creaties toen op kleine poppen.
  4. Enig idee waarom er onderaan de mouwen van een jasje vaak zoveel knoopjes zitten? Well… Die zijn bedacht door Napoleon Bonaparte, die er helemaal klaar mee was dat zijn soldaten hun neuzen steeds afveegden met de mouw van hun jas. Door de knoopjes hielden ze dat wel uit hun hoofd. Hoe briljant! 
  5. Hakken waren in eerste instantie helemaal niet bedacht om vrouwen er sexy uit te laten zien, maar waren ontworpen om te voorkomen dat mannen van het paard vielen. De geschiedenis laat zien dat hakken voor het eerst gedragen werden door mannen; ze zorgden ervoor dat de voeten van de man in de stijgbeugels bleven zitten tijdens het schieten met pijl en boog. Het duurde niet lang voordat de hoge hakken een fashion item werden voor vrouwen. Thank God for that!

Filter op:

Merken
Meer less
Prijs
15 50
Maat
Meer less
Kleur
Meer less
Materiaal
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon