Bikini's en kaftan`s

Beach time, finally!!! Wat is het leven mooi als de zon schijnt en we weer heerlijk met een cocktailtje in de hand op het strand kunnen liggen. Natuurlijk wil je dan graag stijlvol jouw fantastische lijf kunnen pronken. Laat MK Fashion nou een ruim assortiment aan prachtige bikini’s en kaftans hebben waar je sowieso de show mee steelt! Neem gauw een kijkje bij onze collectie, shop de bikini (of twee, of drie… ;-)) die bij jou past en show that perfect booty baby!

Bikini’s are like fries – you can’t just have one.

Showing 1 - 24 of 29 items

Zo houd jij jouw bikini langer mooi!
Gaat jouw bikini ook altijd maar één jaar mee? Herkenbaar… En hoewel dat de fantastische gelegenheid biedt om weer een nieuwe te kopen, zou het fijn zijn als ze wat langer mee zouden gaan. Hieronder geven wij jou een aantal tips om daarvoor te zorgen:

  1. Spoel je bikini na het zwemmen uit met lauw water. Doe dit ook na het zonnen; zonnebrandolie is niet goed voor de vezels.
  2. Laat je bikini nooit in de felle zon drogen!
  3. We know, glijbanen zijn fantastisch, maar je bikini denkt daar anders over…
  4. Rol je bikini nooit nat op in een handdoek of plastic tas.
  5. Was je haar niet met je bikini aan; shampoo is goed voor je haar, niet voor je outfit.

Wist jij dat…

  • De bikini in 1946 werd geïntroduceerd en dat ze daar niet overal blij mee waren? In sommige landen was het zelf verboden om een bikini te dragen. Holland, we love you!
  • De naam bikini van het eiland Bikini komt, waar net daarvoor een atoombom was getest? De verwijzing hiernaar was dan ook dat de bikini in zou slaan als een bom. Well, he did! :-)

Livin’ that bikini kinda life…
Sunglasses, like red lipstick, change everything.
Eén ding dat naast een bikini niet op het strand mag ontbreken is natuurlijk een matching zonnebril! Behalve dat het je een waanzinnige uitstraling geeft, is het een belangrijke bescherming voor je ogen. Scroll dus snel even door naar onze collectie en zoek de zonnebril uit waarmee jij jezelf over het strand ziet paraderen!

Filter op:

Merken
Meer less
Prijs
10 27
Maat
Meer less

Informatie

  

Cadeaubon