Wil jij host worden van de MKfashion Home Party’s?

MKfashion is op zoek naar enthousiaste gastvrouwen, die het leuk vinden om fashion party’s te hosten van MKfashion. Uiteraard staat er een interessante vergoeding voor de host tegenover.

MKfashion Home Party

MKfashion verkoopt kleding, schoenen, modeaccessoires en cosmetica waar elk modemeisje spontaan verliefd op wordt. Fabulous fashion voor elke gelegenheid, voor elke rol die je als vrouw iedere dag weer vervult.

Naast het online en offline shoppen bij MKfashion is het nu ook mogelijk om een home party te organiseren bij jou thuis. Een home party is een mode feestje bij jou thuis!

Een van MKfashion homeparty is perfect voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een ladiesnight. Geniet van de luxe en het gemak om in je woonkamer te shoppen samen met je vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens deze party inspireren we jullie op het gebied van mode, beauty en de trends van het seizoen. We laten je de must-haves van het seizoen zien en geven je styling tips. Daarna kun je heerlijk gaan shoppen om je garderobe weer up to date te maken. Iedereen gaat met een leuke goodiebag naar huis!

Lijkt je dit zelf leuk of ken je iemand uit je vriendenkring? Neem dan contact op met Mellanie of Karin van MKfashion mail contact@mkfashion.nl of bel Karin  0651182732 Mellanie 0628648086

Droomstage bij MKfashion

MKfashion blijft groeien, dus ons team ook. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste grafische, marketing en PR stagiaires om ons fashion team te komen versterken. Jouw sollicitiatie is altijd welkom. Stuur je CV, motivatie en foto na contact@mkfashion.nl